Opinie

Skip Art DJ Kamil Spodniewski
5.0
Based on 98 reviews
powered by Facebook
Marlena Bocheńska
Marlena Bocheńska
2020-10-21T17:05:09+0000
Aż trudno ubrać to wszystko w jakieś logiczne słowa 🤭 Rewelacja, niesamowita zabawa, wyczucie i dostosowanie... się do oczekiwań gości i Młodej Pary . Uśmiech na twarzy do rana ❤️ To i tak za mało aby opisać co się działo . Aż szkoda, że własne wesele ma się tylko raz w życiu :( POLECAMY BARDZO BARDZO GORĄCO !read more
Marta Nogacka
Marta Nogacka
2020-10-04T14:49:02+0000
Najlepsze wesele, na którym do tej pory byliśmy - NASZE! Bardzo dziękujemy! Oprawa muzyczna, kontakt z nami i... obsługą, obserwacja gości i dopasowanie do nich wszystkiego na najwyższym poziomie 😊 Ciągle słyszymy, że wesele super, a DJ mieliśmy najlepszego!Polecamy gorąco!! M&Mread more
Patrycja Włoszek
Patrycja Włoszek
2020-09-28T07:56:22+0000
Absolutnie najlepsze imprezy w ich wykonaniu. Kto boi się DJ na weselu zamiast tradycyjnego zespołu, niech postawi na... SKIP ART! Miałam ogromną przyjemność uczestniczyć w imprezie prowadzonej przez nich i był to zdecydowanie number one wśród wszystkich wesel! Zabawnie, nowocześnie, ze smakiem, potrafią zaangażować wszystkich niezależnie od wieku i zrobić wiele rzeczy niesztampowo, zaskakując i młodych i gości! Pełni pasji, kreatywności i mega dobrej energii! Gwarancja udanej imprezy 🥰read more
Artur Jagiełłowicz
Artur Jagiełłowicz
2020-09-27T08:11:08+0000
Ciężko mi znaleźć odpowiednie słowa by opisać jak bardzo jesteśmy z Żoną zadowoleni z oprawy tego... najważniejszego dnia jakim jest wesele. Dominika i Kamil (poza tym, że są fantastycznym małżeństwem) robią NIESAMOWITĄ robotę. Nie wiedziałem, że można się tak dobrze bawić. Dobrym tego dowodem są relacje Naszych gości, mówiące o tym, że dawno ich tak nie bolały nogi. Kochani - jesteście cudowni, mam nadzieję, że Nasze drogi gdzieś się jeszcze kiedyś przetną. DZIĘKUJEMY ❤️❤️❤️read more
Zofia Mańka
Zofia Mańka
2020-09-23T20:25:06+0000
Dziekujemy za wspaniałe wesele 🙂 pełen profesjonalizm 😊😊
Tomasz Osowski
Tomasz Osowski
2020-08-30T20:07:11+0000
Zdecydowanie polecamy. Pełen profesjonalizm. Zespół, który poprowadzi wesele od A do Z. Co ważniejsze myślą... rozwiązaniami i zawsze dostosują się do sytuacji. Zabawy na weselu bez podtekstów, bez naganiania na siłę gości a mimo to wszyscy chcieli brać w nich udział. Muzyka puszczana w zależności od preferencji. Co jednak ważniejsze, super ludzie w zespole.read more
Karolina Makulska
Karolina Makulska
2020-08-26T14:02:48+0000
Wspaniali, żywiołowi, energiczni, z poczuciem humoru, z klasą i elegancją. Najlepsi z najlepszych. 🎼 To była... niezapomniana uczta dla nas i naszych gości. Dziękujemy. 1 000 000/10. ♥️read more
Natalia Nalepka
Natalia Nalepka
2020-08-20T06:08:10+0000
Pełen profesjonalizm! Jeśli szukasz kogoś kto poprowadzi całą imprezę na najwyższym poziomie to polecam tego... Pana ;)read more
Ania Ułasewicz
Ania Ułasewicz
2020-07-15T16:10:18+0000
Pełen profesjonalizm, świetne zabawy, mnóstwo rekwizytów, goście zachwyceni 💃🏻 (a byli i tacy co nie... wierzyli, że dj może być tak samo dobry jak zespół!). Z całego serca polecam! Cała sala na parkiecie! 🥳 Pokolenia połączone wspólną zabawą i tańcami! Usługa na najwyższym poziomie!read more
Marek Paczkowski
Marek Paczkowski
2020-06-27T15:23:48+0000
Na weselach jestem praktycznie co tydzień, taki mam zawód potocznie nazywany kamerzystą. Jestem w stanie trzeźwym... okiem ocenić każdą imprezę na której byłem a później, podczas montażu filmu wyciągnąć wnioski. Wieloletnie doświadczenie z roku na rok coraz bardziej utwierdzało mnie w przekonaniu, że każde wesele wygląda tak samo więc nie spodziewałem się w żadnym stopniu nadzwyczajnego efektu pracy Dominiki i Kamila która absolutnie porwała mnie i uczestników imprezy na której byłem! Nieustanne szaleństwo i pełny parkiet. Przemyślane, oryginalne i przede wszystkim różnorodne taneczne zabawy. Trudno jest mi to lepiej opisać słowami bo takiej imprezy po prostu w życiu nie widziałem.read more
Sandra Boczkowska
Sandra Boczkowska
2020-06-24T13:50:56+0000
Nasz wielki dzień za nami... Oprawa muzyczna jaką zagwarantowali Kamil i Dominika zrobiła furorę!! Repertuar... ujarzmił nawet najbardziej leniwych gości, którzy wywijali na parkiecie do 4.30!! Zabawy integrujące całą salę, bez kiczu, z klasą! Prowadzenie Kamila na najwyższym poziomie, a nadzór Dominiki perfekcyjnie dopinał całość! Jeśli nie wiecie, kogo wybrać, to w ciemno zaufajcie Tej Marce!!! Dziękuję to za mało!!!read more
Martyna Puszyńska
Martyna Puszyńska
2020-05-14T16:47:47+0000
Kamil i Dominika to Profesjonaliści przez duże P! Pełni wigoru, uśmiechu i charyzmy 🙂 To, co zrobili na weselu... przeszło nasze najśmielsze oczekiwania - od idealnie dobranego oświetlenia, zabaw pełnych klasy, aż po cudną muzykę, która niosła KAŻDEGO do tańca. Dzięki Wam codziennie wracam myślami do tego dnia i raduję się, widząc na zdjęciach parkiet pełen osób z szerokimi uśmiechami na twarzy! 😀 Dziękujemy za uczynienie tego najważniejszego dnia jeszcze piękniejszym! :)read more
MirØn Kuź
MirØn Kuź
2020-03-27T09:16:42+0000
Pełen profesjonalizm .....
Konrad Nowak
Konrad Nowak
2020-02-08T21:00:58+0000
Co tu dużo mówić, DJ marzeń! Dzięki za świetna zabawę💪
Monika Waleczek
Monika Waleczek
2020-02-08T16:25:18+0000
Wesele Roku! Jesteście świetna drużyna minionków. Bez kiczu, bez spiny. Zabawa na najwyższym stopniu szaleństwa.... Uwielbiam Was ❤read more
Żana Błaszczyk-Kupczak
Żana Błaszczyk-Kupczak
2020-02-03T19:09:42+0000
Polecamy z całego serca Kamila i Dominikę <3 Widać, że robią to z pełną pasją. Kamil świetnie nawiązuje... kontakt z gośćmi na weselu, jest zawsze uśmiechnięty i pełen energii. Kontakt świetny. Po prostu torpeda :) DJ z klasą !<3 Dziękujemy! <3read more
Patryk Doktorczyk
Patryk Doktorczyk
2020-02-03T07:53:03+0000
No co ty dużo mówić jak jest impreza to Kamil musi na niej być i grać :D Rewelacyjnie poprowadził nasze wesele... wraz z żoną po prostu lepiej sobie tego wyobrazić nie mogłem BOMBAread more
Agnieszka Paraluk
Agnieszka Paraluk
2020-01-12T11:26:33+0000
Dziękujemy za wspaniałą zabawę!!! 😍
Karina Boruta
Karina Boruta
2019-12-29T22:29:32+0000
Obsługa wesela na jak najwyższym poziomie! Nasi Goście byli zachwyceni i nie mogli przestać chwalić Kamila i... Dominiki :) Serdecznie Wam dziękujemy Kochani, bardzo się cieszymy że Wam zaufaliśmy, naprawdę było warto!read more
Kamila Kisiel
Kamila Kisiel
2019-10-11T07:41:23+0000
Trzeba być naprawdę dobrym w tym co się robi, żeby rozbujać 140 ludzi na sali i przez całe wesele utrzymać... pełny parkiet na każdym z bloków muzycznych! Oryginalne rozwiązania są ich specjalnością, a uśmiech na twarzy tylko zachęca do współpracy! Polecamy z całego serca Kamila i Dominikę ! 🎵🎵🎵read more
Katarzyna Kozielska
Katarzyna Kozielska
2019-10-07T19:34:05+0000
Jeżeli szukacie DJ, który wyciągnie od stolików na parkiet dosłownie WSZYSTKICH to dobrze trafiliście.Kamil z... Dominiką są w stanie rozruszać każdego, organizują świetne zabawy, które nienachalnie angażują wszystkich gości i powodują mnóstwo emocji, co potem genialnie widać na zdjęciach 😁Super kontaktowi, bez problemu dopasowujący się ze stylem muzyki do naszych preferencji. Już w trakcie wesela zbieraliśmy ogromną ilość pochwał dla DJ, a goście dopytywali się w którym radiu pracuje 😉Zdecydowanie na żadnym innym weselu nie bawiliśmy się tak dobrze jak na naszym i za to ekipie Skip Art DJ Kamil Spodniewski OGROMNIE DZIĘKUJEMY 👏❤️Kasia & Mateuszread more
Wojciech Trzepizur
Wojciech Trzepizur
2019-09-14T10:03:39+0000
Kamil, Dominika! Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę i prowadzenie przyjęcia w wielkim stylu!... Tak, jak wspomniałem, bywaliśmy na różnych weselach, ale te prowadzone przez Was było niewiarygodne! Parkiet pełen zadowolonych gości! Jesteście Najlepsi! Serdecznie Pozdrawiamy. Klaudia i Wojtekread more
Chm Niko La
Chm Niko La
2019-09-08T19:45:59+0000
Jeśli w dalszym ciągu zastanawiasz się nad wyborem DJ'a to jesteś w dobrym miejscu! Kamil z Dominiką to... profesjonaliści w każdym calu! Bardzo łatwy kontakt, dbałość o każdy szczegół, pomoc w każdej kwestii i niezliczona liczba pomysłów i rad! Świetnie dopasowane utwory muzyczne, gry i zabawy robione ze smakiem, a przede wszystkim podczas wesela Kamil i Dominika mają stały kontakt z gośćmi tworząc przy tym niesamowitą atmosferę. Jesteśmy szczęśliwi i zadowoleni, że nasze wesele odbyło się właśnie ze SKIP ART, bo lepiej być nie mogło! Dziękujemy !!!read more
Agnieszka Zbrojkiewicz
Agnieszka Zbrojkiewicz
2019-09-08T10:09:32+0000
Świetnie się bawiłam na własnym weselu, prowadzicie imprezę wzorowo! Wszyscy bardzo zadowoleni- chwalili... rekwizyty, minionka, zabawy itd. Zawsze chętni do pomocy, świetna organizacja w firmie. Na szczególną uwagę zasługuje głos prowadzącego Kamila- wiele, wiele osób zwracało uwagę na jego telewizyjny ton. Ktoś nawet powiedział, że jest niczym z Disney’a! 🙈 Świetna współpraca, było cudownie 🔥🤩 Przekonali do siebie osoby upierające się na zespół, wszyscy byli obecni na parkiecie. Zabawa do białego rana. Dziękujemy Wam! ♥️read more
Mariusz Tomala
Mariusz Tomala
2019-08-26T12:26:48+0000
Wystarczyło kilko pierwszych minut by zdecydować się na wybór Kamila, profesjonalne podejście od samego początku... do samego końca, wspaniale poprowadzone Nasze wesele. Polecamy z całego serca 😃read more
Dżesika Szpak
Dżesika Szpak
2019-08-21T20:31:02+0000
Najlepszy wybór! Mega profesjonalne podejście do klienta. Potrafią poruszyć nawet podłoga, po prostu wszyscy się... bawią. Jesteśmy zadowoleni, że mogli grać wlansie na naszym weselu i polecamy z całego serca, bo są naprawdę mistrzami w tym co robią 🥰🥰read more
Justyna Żytyńska
Justyna Żytyńska
2019-08-21T17:14:22+0000
Z perspektywy gościa weselnego oraz panny młodej - polecam wszystkim tą grupę. Zadbają o wszystko co konieczne na... zabawie weselnej w mistrzowski sposób ;)read more
Kuba Pokropuik
Kuba Pokropuik
2019-08-01T19:27:39+0000
Pierwszy raz na weselu prowadzonym przez Kamila i Dominikę bawiliśmy się jako goście. Już wtedy wiedzieliśmy, że... jeżeli będziemy kiedyś organizować własne, to nie będzie mogło na nim zabraknąć SkipArt! I tak też się stało ;)Kamil całą imprezę poprowadził w taki sposób, że jako para młoda mogliśmy w pełni mu zaufać i nie musieliśmy się przejmować absolutnie niczym. Przez wszystkie etapy wesela zostaliśmy poprowadzeni jak “za rączkę”.Zabawy oferowane przez SkipArt nie kompromitują i nie są żenujące, wręcz przeciwnie - są w dobrym guście i integrują na parkiecie wszystkich gości niezależnie od wieku.Kamil jest osobą bardzo profesjonalną i komunikatywną - począwszy od pierwszych telefonów i maili rok przed weselem aż do ostatnich godzin zabawy wszystko było omawiane jasno, precyzyjnie i bez zbędnego stresu.Co więcej, wszelkie nasze sugestie zostały wzięte pod uwagę, a dodatkowo Kamil szczerze nam doradził, które z naszych pomysłów jego zdaniem się sprawdzą, a które niekoniecznie - dzięki temu mogliśmy uniknąć wpadek.Szczerze polecamy SkipArt każdej młodej parze - my nie żałujemy, goście również byli zachwyceni!Dominiko, Kamilu - dziękujemy jeszcze raz. Było super!Ania & Kubaread more
Alicja Hlubińska
Alicja Hlubińska
2019-07-30T18:28:46+0000
Kiedy pierwszy raz zobaczyliśmy Kamila i Dominikę w akcji, wiedzieliśmy, że termin naszego ślubu dostosujemy... przede wszystkim tak, żeby to właśnie Oni mogli towarzyszyć nam w tym najważniejszym dniu🥰😀🥳 Bez wahania oddałam im poprowadzenie najważniejszej imprezy w moim życiu, bo wiedziałam, że zrobią to jeszcze lepiej niż sobie wymarzę 🥰😂Świetnie dobrane kawałki, dzięki którym goście nie schodzili z parkietu, zabawy, które same przyciągały ludzi, oraz sam sposób prowadzenia imprezy!!! MISTRZOSTWO!! Jak pewnie wielu z Was spotkałam się z komentarzami, że DJ, to nie to samo co tradycyjna orkiestra 🥰 Ci sami ludzie po naszym weselu potwierdzili te słowa, tyle że tym razem mówili, że bawili się dużo lepiej, niż przy orkiestrach 😍 jedna para, będąca miłośnikami orkiestr weselnych stwierdziła, że rezygnują z orkiestry i do Was napiszą :D także oby DO ZOBACZENIA NA KOLEJNYM WESELU !!! 🥰read more
Magdalena Wojdak
Magdalena Wojdak
2019-07-29T18:02:41+0000
Jeżeli dalej zastanawiacie się czy wybór Kamila i Dominiki na wasze wesele jest odpowiedni to z całego serca mogę... Wam powiedzieć, że lepiej nie traficie nigdzie! Dodam, że na Skip Art trafiliśmy całkiem przypadkiem i długo mieliśmy obawy czy DJ to dobry pomysł czy nie będzie lepiej tradycyjnie przy orkiestrze ale już po pierwszej rozmowie telefonicznej Kamil nas kupił. To w jaki sposób z nami rozmawiał sprawiło, że nie chcieliśmy nikogo innego a dodam, że wraz z mężem jeszcze nigdy nie mieliśmy okazji bawić się na weselu z DJem. To w jaki sposób prowadzili nasz dzień jest nie do opisania! Nasi goście nie schodzili z parkietu a Ci którzy tak samo, gdy usłyszeli, że nie mamy typowej orkiestry (osoby starsze) i kręcili nosem, na drugi dzień pierwsi mówili jak było super :) super zabawy, mega atmosfera i dobór muzyki strzał w 10! Osobiście jeszcze nigdy nie wybawiłam się nigdzie tak jak na swoim weselu :D mimo, że juz stopy odmawiały posłuszeństwa, buty wyrzuciłam w kąt to do samego końca byliśmy na parkiecie bo żal było schodzić. Dziękujemy Wam raz jeszcze! Dzięki Wam ten szczególny dla nas dzień był jeszcze lepszy i na prawde nie wyobrażaliśmy sobie, że to będzie aż tak świetna zabawa. Życzymy Wam wszystkiego co najlepsze, dużo siły i samych sukcesów. Jesteście oboje cudowną parą stworzoną do tego co robi! Polecam z całego serca <3 Mistrzostwo <3read more
Sandra Kohut
Sandra Kohut
2019-07-21T16:56:02+0000
Nie mogliśmy trafić lepiej! Już po samym spotkaniu byliśmy mega zadowoleni i nie chcieliśmy szukać innego Dj’a.... Kamil i Dominika to przecudowne osoby, które sprawiły, że nasze wesele było dla nas jeszcze bardziej wyjątkowe! Oprawa, muzyka i prowadzący, wszystko pierwsza klasa! Dziękujemy, dzięki wam ten dzień był jeszcze piękniejszy! ❤️💃🏼🕺🏼🔥read more
Paulina Skrzypczyk
Paulina Skrzypczyk
2019-07-05T17:45:39+0000
Szczerze polecam! Super kontakt, Kamil świetnie rozkręca imprezę, nasi goście na dobre zapamiętali tą szaloną... noc i zabawę do białego rana! 😊read more
Klaudia Flis
Klaudia Flis
2019-07-01T15:00:28+0000
Polecamy Skip Art z całego serca wszystkim, którym zależy, żeby ich wesele zapadło w pamięci na długie lata!... Kamil i Dominika sprawili, że nasz dzień był cudowny i wyjątkowy, nie wyobrażaliśmy sobie, że może być aż tak idealnie!☺️ Pełen profesjonalizm, wszystko na wysokim poziomie! Sympatyczni, otwarci na każdą propozycję, cały czas uśmiechnięci, zarażający pozytywną energią! Wszystko od początku do końca dopięte na ostatni guzik, zero stresu, zero nudy, cały czas coś się działo! Idealnie prowadzone wesele, dobrze dobrana muzyka, super zabawy, które wyciągały wszystkich na parkiet! Miło było słyszeć od gości, że DJ-a mamy MEGA!🙂Możemy śmiało powiedzieć, że dzięki Wam była to nasza najlepsza impreza w życiu! Zarówno my jak i goście jesteśmy zadowoleni na 100%!Serdecznie dziękujemy i mamy nadzieję, że uda nam się jeszcze spotkać!🙂read more
Mariusz Rejmoniak
Mariusz Rejmoniak
2019-06-25T19:44:02+0000
Co tu dużo pisać... NAJLEPSI 🥳🤩 Super zgrany duet, który rozkręci każdą imprezę, wyciągają na parkiet... nawet tych najbardziej opornych 😁Pełen profesjonalizm, wszystko dopracowane na tip top. I co najważniejsze, nigdy nie ma nudy! Ciągle nowe pomysły, nowe atrakcje i zabawy.Nasze wesele poprowadzili wspaniale. Goście byli zachwyceni.Gwarancja udanej imprezy dzięki Kamilowi i jego przesympatycznej towarzyszce Dominice ☺️Nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz postawiliśmy na Skip Art 👊😎Szczerze polecamy - Joanna i Mariusz 😊read more
Edyta Konopińska
Edyta Konopińska
2019-06-13T13:04:53+0000
Najlepszy duet na swiecie ❤️ Wesele z nimi jest gwarancja zabawy do bialego rana. Goscie zadowoleni w stu %! Bez... zastanowienia bralabym drugi raz. ❤️ JESTESCIE NIEZASTĄPIENI 😍😍😎👍 tak trzymac 💪read more
Natalia Weczerek
Natalia Weczerek
2019-05-21T19:42:54+0000
Gdy pierwszy raz usłyszałam głos Kamila, od razu wiedziałam, że zagra na naszym weselu :) Pełen profesjonalizm,... indywidualne podejście, otwartość na nasze propozycje, świetny kontakt z gośćmi i pełny parkiet do białego rana :) Wszystko ze smakiem i z humorem. Gorąco polecam duet Kamila i Dominiki! :)read more
Sebastian Kowolik
Sebastian Kowolik
2019-05-03T11:34:50+0000
Najlepszy duet na Śląsku!! Radiowy przyjemny głos, zaangażowanie przy zabawach dla gości, ogrom pozytywnej energii... tak można w skrócie opisać Kamila i Dominikę. Nie musieliśmy się z żoną o nic martwić podczas tego dla nas ważnego dnia gdyż Kamil miał wszystko idealnie zaplanowane. Gdy pojawiał się jakiś niezapowiedziany program potrafił inteligentnie i bez zaburzania pierwotnego planu wpleść w całość. Także gdyby ktoś zastanawiał czy lepiej zrezygnować z usług Kamila i Dominiki czy lepiej zmienić datę wesela to zdecydowanie polecam wybrać to drugie my tak zrobiliśmy i nie żałujemy. Nie wyobrażam sobie tego dnia bez nich (warci każdej ceny ).😍😍read more
Marzena Kowolik
Marzena Kowolik
2019-04-28T19:54:49+0000
Najlepsza ekipa jaką można sobie wymarzyć, na weselu bylo mega! Zabawy, integracja, muzyka dopasowana do gości.... Polecam w 200% Goście byli pełni podziwu i zachwyceni 😁😍 Bardzo dziękujemy za tak świetne poprowadzenie wesela 😍read more
Anna Nowak
Anna Nowak
2019-03-17T17:59:41+0000
Kamil i Dominika to najlepszy wybór na wesele. Kulturalnie, z klasą, lekkością i uśmiechem. Bloki tematyczne... porywały wszystkich gości do tańca, a Minionek okazał się gwiazdą wieczoru. Kamil inteligentnie i z humorem potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji, zarażał swoją energią gości, którzy zgodnie stwierdzili, że było to najlepsze wesele na jakim byli. My jako para młoda mieliśmy od początku do końca komfort i spokój. Pewność, że od strony DJ'a wszystko jest dopięte na ostatni guzik. Kamilu! Dominiko! Jesteście częścią naszej historii, uczyniliście dla nas ten dzień nie tylko wyjątkowym, ale i spektakularnym. Pozdrawiamyread more
Joanna Kastelik
Joanna Kastelik
2019-02-12T21:47:42+0000
Bardzo Wam dziękujemy za najpiękniejsze wesele, najlepszą zabawę w życiu i niezapomniane chwile 🙂 Dzięki... oprawie i elastyczności muzycznej wszyscy goście bez względu na wiek świetnie się bawili. Profesjonalne nagłośnienie, oświetlenie do tego genialne zabawy i oryginalne oczepiny prowadzone z humorem i uśmiechem na twarzach, wszystko to sprawiło że my i nasi goście byliśmy zachwyceni i długo będziemy wracać myślą do tych wspomnień, które genialnie zostały uwiecznione na filmie od Was - prawdziwe małe arcydzieło 😍 do którego z przyjemnością wracamy.Podsumowując Kamil i Dominika to pełna profesjonalizmu para młodych ludzi posiadająca wyczucie i smak, z mega pozytywną energią, dbająca o każdy szczegół - ten duet to gwarancja udanego wesela!Szczerze polecamy! 👍 Joanna i Pawełread more
Roksana Brachman
Roksana Brachman
2019-01-12T17:29:24+0000
Wspaniała oprawa muzyczna i animacyjna studniówki! Młodzież fantastycznie się bawiła, parkiet ciągle pełny,... świetne zabawy, idealnie dobrane utwory w porozumieniu z uczestnikami oraz pod to co dzieje się na parkiecie. Lepszego nie ma! Polecamy 🙂read more
Anzhela Rawicka
Anzhela Rawicka
2019-01-11T15:34:46+0000
Najlepszy Dj na wesele na świecie!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru. Kamil jest przemiły, bardzo... sympatyczny, otwarty, pomysłowy, zorganizowany i baaardzo profesjonalny w tym co robi!!! Pełni super duet razem z uroczą Dominiką. Goście bardzo zadowoleni z wesela, dużo fajnych kulturalnych zabaw - jest co wspominać, oj jest. :) I właśnie o to mi też chodziło. Kamil z Dominiką są z Jastrzębia-Zdroju (Górny Śląsk), a wy z innej części Polski? To nie problem - dotrą tam gdzie będzie wasze wesele. My gościliśmy ich we Wrocławiu. Zastanawiasz się Orkiestra czy Dj?? Bierz Dja i tylko Kamil Spodniewski. Z całego serca polecam, nie będziecie żałować!!! Śpieszcie się zaklepać termin! 😀😃read more
Klaudia Gonsior
Klaudia Gonsior
2019-01-07T10:44:24+0000
gorąco polecamy goście jak i my do dnia dzisiejszego wspominamy ekstra zabawę na naszym weselu !!! wszystko na... najwyższym poziomie :)read more
Dawid Motyka
Dawid Motyka
2018-11-29T18:54:23+0000
Bardzo polecamy, super kontakt super oprawa Wszyscy świetnie się bawili!
Przemek Walczak
Przemek Walczak
2018-10-17T19:18:35+0000
Bardzo polecamy, najwyższy poziom. Goście mówili, że to ich najlesze wesele na jakim byli :) My jako para młoda... nie musięliśmy się niczym steroswać gdyż wszystko było dopięte na ostatni guzik. Atmosfera była luźna i bezstesowa co bardzo pomaga. Goście się nie nudzili, od pierwszej piosenki wszyscy młodzi i starsi na parkiecie. było również coś dla dzieci z czego bardzo się cieszymy. Będziemy to wspominać do końca życia :) serdecznie polecamy i mamy nadzieję, żę będziemy mieli okazję sie jeszcze spotkać....read more
Arleta Misiaczek
Arleta Misiaczek
2018-10-08T09:11:21+0000
Najlepsza oprawa wesela jaką można sobie wymarzyć ! Wszystko dopięte na ostatni guzik, świetne pomysły na... niekonwencjonalne podziękowania dla rodziców, świadków, oczepiny, animacje dla dzieci i doroslych- strzał w 10! Para Młoda zadowolona w pełni, goście pod ogromnym wrażeniem! Prawdziwa petarda! Polecamy Skip Art tym, którzy chcą by ich wesele zapadło w pamięci na długie lata! 😍😍😍read more
Edyta Subik
Edyta Subik
2018-09-17T15:11:44+0000
To był zdecydowanie najlepszy wybór! Świetnie poprowadzone wesele, muzyka idealnie trafiająca we wszystkie gusta i... genialne zabawy, które wyciągały wszystkich gości na parkiet :) Było cudownie! Dziękujemy! :)read more
Pamela Rother
Pamela Rother
2018-09-17T07:39:37+0000
09.09 odbyło się nasze wesele i na pewno nie byłoby takie samo bez Kamila i Dominiki!Wspaniała oprawa muzyczna,... utwory dopasowane dla rożnych pokoleń, zabawy ze smakiem, nikogo nie zmuszające lecz zachęcające ( Kamila radiowy głos może przekonać każdego :D). Świetne dogranie się z Panią Fotograf i obsługą sali. Goście zachwyceni, a my jako Para Młoda czuliśmy się komfortowo i bezpiecznie z totalnym zaufaniem do K&D. :)Polecamy i jeszcze raz dziękujemy! <3 <3read more
Ela Potysz
Ela Potysz
2018-09-10T20:41:49+0000
Udane wesele? to tylko z cudowną parą Dominiką i Kamilem :) Od pierwszego spotkania wiedzieliśmy, że nasze wesele... będzie świetnie poprowadzone i się nie zawiedliśmy, wręcz przerosło to nasze oczekiwania. Goście zachwyceni, świetne zabawy dla dzieci. Kamil potrafi każdego wyciągnąć na parkiet bez względu na wiek. Dzięki wam nasze wesele będzie długo zapamiętane a dla nas był to najpiękniejszy dzień i najlepsza zabawa w życiu. Dziekujemy wam jeszcze raz !! Ela i Grzesiu 08.09.2018r.read more
Marta Stelmach
Marta Stelmach
2018-09-06T11:35:43+0000
Najlepszy Dj Kamil i Dominika dali z siebie wszystko, nasze wesele było mega wszyscy się świetnie bawili i ciotki... klotki i młodzi, zabawy i super pomysły na oczepiny i podziękowania rewelacja!!! Dziękujemy 😊😁read more
Mateusz Frydrych
Mateusz Frydrych
2018-08-24T11:41:36+0000
Wiedziałem że Kamil to profesjonalista, ale po swoim weselu musiałbym znaleźć określenie które stawia go w... jeszcze lepszym świetle niż wszystkie opinie które słyszałem i czytałem przed spotkaniem z nim w najważniejszym dniu w życiu moim i mojej żony!Od pierwszego utworu aż do końca imprezy parkiet pękał w szwach i wszyscy goście byli zachwyceni. Impreza z nim to maraton zabawy, pozytywnych wibracji i najlepszych wrażeń jakie można sobie wyobrazić! Dosłownie wszyscy goście byli zachwyceni i przyznawali, że to najlepsze wesele na którym byli!Dziękujemy Wam bardzo za to że sprawiliscie że ten dzień był jeszcze bardziej wyjątkowy!!!Mam nadzieję że jeszcze się spotkamy!read more
Łukasz Gaura
Łukasz Gaura
2018-08-08T14:06:17+0000
Gorąco polecamy!!!! Wkręcili nasze wesele na wyższy poziom, wszyscy goście chwalili i bawili się do samego... końca!!!! Konkursy pierwsza klasa, a minionek niezastąpiony 😜Jeśli szukacie kogoś kto rozkręci wasze wesele, to nie zastanawiacie się tylko wybierzcie skip-art 🎉🎉🎉🎉🎉 Dziękujemy serdecznie Beata i Łukaszread more
Patrycja Bobrzik
Patrycja Bobrzik
2018-07-23T13:38:08+0000
Najlepszy DJ pod słońcem! Człowiek z charyzmą, bardzo inteligentnym poczuciem humoru, nieskończoną energią,... bananem od ucha do ucha :) !!! Gdybym miała jeszcze raz zdecydować kto będzie obsługiwać nasze wesele-nie zastanawiałabym się ani chwili. Standardowo dodam, że od wielu gości słyszeliśmy - DJ'a macie MEGAAA!!!Dzisiaj, kiedy emocje już opadły, pozostaje już tylko smuteczek, że tak szybko minęło.SKIP-ART DZIĘKUJEMY CI! Za najlepszą imprezę w naszym życiu, za niezapomniane chwile, kupę śmiechu, za standrad, któremu ciężko dorównać, za każdy dopracowany szczegół i za to, że z nami byliście! Gdyby ktoś się jeszcze wahał-niepotrzebnie.read more
Aleksandra Borys-Koczor
Aleksandra Borys-Koczor
2018-07-17T22:39:49+0000
Kamil i Dominika - najlepszy duet na świecie! Od pierwszego spotkania zrozumienie <3 Parkiet pełny od samego... początku do końca! Prowadzenie, zabawy, podejście do ludzi - idealne ! Zachwyceni, wytańczeni a goście pod wielkim wrażeniem! Dziękujemy z całego serca - JESTEŚCIE NAJLEPSI !read more
Żaneta Stokowska
Żaneta Stokowska
2018-07-14T08:54:14+0000
Nasze wesele odbyło się 07.07.2018 r. i był to najpiękniejszy dzień w naszym życiu, a w dużej mierze... przysłużyli się do tego Kamil z Dominiką! Już na pierwszym spotkaniu nie mieliśmy wątpliwości, że to właśnie SkipArt poprowadzi naszą imprezę. Od pierwszego spotkania do dnia wesela kontakt z Kamilem był na 5+, mogliśmy się zwrócić z każdym pomysłem i prośbą, a także czerpać od niego inspiracje. A co do samego dnia wesela.... zabawa była przednia! Dobrze dobrana muzyka, super zabawy, które nie wyciągają nikogo na siłę na środek i bardzo dobra współpraca Kamila z managerem restauracji i fotografem :) Wszyscy goście są zadowoleni i zauroczeni tą dwójką! Dziękujemy <3read more
Martyna Grajkowska
Martyna Grajkowska
2018-07-11T18:58:21+0000
Dziękujemy za świetne wesele! Organizacja, profesjonalizm, inicjatywa - pierwsza klasa. Począwszy od pierwszego... spotkania do ostatniej minuty zabawy ;) Wszystko dopięte na ostatni guzik, nawet to, o czym nie pomyśleliśmy sami, albo wcześniej nie omówiliśmy. Kamil wszystko ma pod kontrolą i myśli z wyprzedzeniem. Polecamy!! Już wiemy, że za rok idziemy na wesele naszych gości, którzy właśnie wybrali Kamila i Dominikę ;) Zabawy i muzyka dostosowane pod wszystkich, dla każdego coś sie znalazło. Fotograf i kamerzysta mają materiału aż nad to. No i ten radiowy głos... :Dread more
Dawid Maruszak
Dawid Maruszak
2018-07-10T12:59:24+0000
grzechem byloby nie polecic !! super zabawa, 2 dni grania i zabawy na 200% ! potrafia wyrwac wszystkich do tanca!... Swietny i profesjonalny team. 3X TAK!read more
Weronika Niemczyńska
Weronika Niemczyńska
2018-07-08T00:30:54+0000
Fantastyczni profesjonaliści! Śmiało można powiedzieć najlepsi na Śląsku! �
Grzegorz Łabinowicz
Grzegorz Łabinowicz
2018-07-03T11:30:55+0000
Przezabawa i profesjonalna oprawa! Dziękujemy Marzena & Grzegorz ��
Dawid Rudnik
Dawid Rudnik
2018-06-18T18:06:03+0000
Skip Art to duet godny polecenia, potrafią ciekawie i na wesoło poprowadzić wesele. Zarówno my (para młoda) jak i... nasi goście byliśmy bardzo zadowoleni. Gorąco polecam!read more
Andrzej Marek
Andrzej Marek
2018-06-08T14:17:09+0000
Chcemy bardzo podziękować za niesamowite wesele. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Kamil i Dominika... udowodnili że potrafią rozkręcić każdą imprezę. Zabawy prowadzone w sposób kulturalny , z wyczuciem dobrego smaku. :) Dzięki wam bawiliśmy się najlepiej na naszym własnym weselu :) Czekamy na kolejną wspólną imprezę. Pozdrawiamy, Paulina i Andrzejread more
Sylwia Samela
Sylwia Samela
2018-06-03T14:11:42+0000
Nie ma lepszego DJ od Kamila! Od początku pełen profesjonalizm.. Od momentu kiedy się poznaliśmy, gdy przedstawiał... swoją ofertę, poprzez ustalanie szczegółów wesela aż do momentu końca wesela (białego rana :)) parkiet cały czas pełny, goście zachwyceni, muzyka dosłownie dla każdego, zabawy na wysokim poziomie! Rewelacja � mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję pobawić się przy Skip Art :) polecamy z całego serducha! Sylwia i Darek :) DZIĘKUJEMY �read more
Korina Kuniczkowska
Korina Kuniczkowska
2018-05-13T17:05:42+0000
Idealny przykład na to, jak można łączyć profesjonalizm, niesamowitą kreatywność, doskonałe podejście do... ludzi i ich wyczucie, a także dobry smak i równowagę w jednym. Już po spotkaniach organizacyjnych byliśmy pewni, że wybór był trafny, dwa tygodnie po weselu możemy zapewnić - LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGLIŚMY <3 ! Ogromnie dziękujemy za to, że uczyniliście ten dzień niezapomnianym, zarówno dla nas, jak i dla naszych Gości. Dzięki za cierpliwość i świetną zabawę, i za tę niespożytą energię, którą zaraziliście nas wszystkich!read more
Tomek Kowalczyk
Tomek Kowalczyk
2018-05-09T06:17:47+0000
Dziękujemy za cudowne wesele, które w dużej mierze było Waszą zasługą. Wszystko było w jak najlepszym porządku... i super profesjonalne. Goście bawili się świetnie. Jeszcze raz dziękujemy :)read more
Karolina Góralczyk
Karolina Góralczyk
2018-05-08T16:58:55+0000
Niesamowici ludzie!!! Bardzo profesjonalni i sumienni! Kamil i Dominika przeszli nasze najśmielsze oczekiwania!... Dzięki nim ten dzień będziemy wszyscy wspominać z uśmiechem na twarzy przez lata! Dziękujemy! Jeśli tylko będziemy mieć okazje do urządzenia kolejnej imprezy wybór będzie oczywisty!read more
Przemek Tymiński
Przemek Tymiński
2018-05-08T08:37:36+0000
Dziękujemy Wam za niesamowite poprawiny wesela! Mimo, że goście byli już wymęczeni po poprzednim dniu,... wycisnęliście z nich tyle ile tylko możliwe! Zabawa była przednia, wszystkie atrakcje na najwyższym poziomie. Wszyscy byli zachwyceni, a najbardziej dzieciaki, dla których też przygotowaliście niesamowite show. Z technicznych aspektów - sprzęt, oprawa, oświetlenie pierwsza klasa. Przed samą imprezą byliśmy w stałym kontakcie - wszystko dopięte na ostatni guzik, nie było żadnych niewiadomych. Nie możemy się doczekać kolejnej wspólnej imprezy z Wami! Pozdrawiamy, Natalia i Przemek.PS. W "familiadzie" moja odpowiedź do hasła żelatyna była proprawa - później sprawdziłem :)read more
Marcin Faryna
Marcin Faryna
2018-05-05T05:01:11+0000
Paweł Żółtaniecki
Paweł Żółtaniecki
2018-05-04T18:57:07+0000
Gość rozkręci nawet stype :DBardzo polecam, zabaw setki do wyboru, dla dzieci dorosłych i obcokrajowców. Masa... rekwizytów i wspaniała animacja oraz muzyka :)read more
Marta Spek
Marta Spek
2018-04-06T17:25:06+0000
Bardzo dziękujemy i bardzo polecamy Skip Art! Dominika i Kamil świetnie poprowadzili całe nasze wesele. Spotkanie... organizacyjne - pełen profesjonalizm :). Goście byli zachwyceni tym że każdy z nich znalazł coś w swoim guście:). Znają się na tym co robią i wychodzi Im to wspaniałe! Wybierając właśnie Ich nie musieliśmy się martwić tym,że coś pójdzie nie tak :) - było o wiele lepiej niż się spodziewaliśmy!Jeszcze raz bardzoooo dziękujemy Wam za organizację Naszego wesela !Ps. Mam nadzieję że nasz świadek w niedługim czasie dotrzymać słowa i poprawadzicie także Jego wesele :). Pozdrawiamy .Marta i Adrianread more
Aleksandra Łyżycka
Aleksandra Łyżycka
2018-01-01T23:57:43+0000
Anna Gach
Anna Gach
2017-10-08T18:04:38+0000
Pierwszy raz byłam na weselu prowadzonym przez DJ'a i jestem pozytywnie zaskoczona :D najlepsza impreza na jakiej... balowaliśmy :D Profesjonalna robota polecam tego Pana w 100% ��read more
Sebastian Solich
Sebastian Solich
2017-10-08T12:09:54+0000
Szymon Szlosarek
Szymon Szlosarek
2017-10-07T20:52:58+0000
Wymarzona oprawa muzyczna oraz animatorska na wesele, wczorajszej nocy spisaliście sie wyśmienicie!!!Dziękujemy i... polecamy każdemu kto lubi profesjonalizm. ���read more
Magdalena Jabczyńska
Magdalena Jabczyńska
2017-09-29T11:45:15+0000
Polecamy Skip Art z całego serca! Spotkania przed weselem były bardzo konkretne, już po pierwszym byłam pewna, że... to ONI będą bawić moich gości :) Na pierwszy rzut oka widać, że znają się na rzeczy, mają milion pomysłów, nietuzinkowe zabawy i przede wszystkim meeega dużo pozytywnej energii! :) podczas wesela byli z nami w stałym kontakcie, ze świadkami też świetnie się dogadali i wszystko wyszło lepiej niż się spodziewaliśmy :) Zebraliśmy nawet pochwały od właściciela sali, za świetny wybór :) nie mówiąc już o gościach, którzy z ochotą tańczyli, śmiali się do łez i przeżywali z nami wszystko na 100%!Kamilu i Dominiko, dzięki Wam, nasze wesele było super udane, goście zadowoleni i wszyscy super sie bawili! Szkoda, że nie możemy tego powtórzyć!!read more
Ewa Kramorz
Ewa Kramorz
2017-09-09T06:42:45+0000
Bardzo, bardzo dziękujemy Kamilowi i Dominice za fantastyczną zabawę! Goście byli zachwyceni waszą pracą, tak... samo jak my :-) polecamy każdej niezdecydowanej Młodej Parze! Na parkiecie byli wszyscy - bez względu na wiek, od najstarszych do najmłodszych, a to chyba przy organizacji takiej imprezy jest najważniejsze :-) bardzo gorąco Was pozdrawiamy �read more
Łukasz Klimas
Łukasz Klimas
2017-08-28T09:48:50+0000
Polecam !!!!! ;)
Katarzyna Włodek Biernat
Katarzyna Włodek Biernat
2017-08-17T16:26:20+0000
Kamilu i Dominiko!!!!, brak słów, żeby opisać to, jak poprowadziliście gości w tańcu, na naszym weselu. Od... początku w Was nie wątpiliśmy, ale to co zaprezentowaliście przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Od początku do końca profesjonalni, przez całe przyjęcie uśmiechnięci, mający genialny kontakt z gośćmi. Bycie DJ, to nie łatwa sprawa. Bycie DJ Twojej klasy, to arcydzieło. Serdecznie Ci za wszystko dziękujemy, a niezdecydowanym na wybranie Twojej osoby, jako DJ na wesele, mówimy jedno: nie szukacje dalej. Kamil i Dominika sprawią, że ten dzień pozostanie na bardzo długo w pamięci Waszej i waszych gości.Dziękujemy i jak najbardziej rekomendujemy!Kasia i Marek 7. 08. 2017rread more
Patrycja Lichota
Patrycja Lichota
2017-08-17T15:07:18+0000
Najlepszy DJ jakiego można sobie wymarzyć na wesele. Super zabawy, atrakcje dla dzieci i muzyka pierwsza klasa :)... jesteśmy mega zadowoleni :) goście nie mogli się na chwalić. Rewelacyjna współpraca :) gorąco polecamy wszystkim, którzy chcą przeżyć najlepszą imprezę życia :)read more
Joanna Kluz-Porwik
Joanna Kluz-Porwik
2017-08-16T16:13:34+0000
Najlepszy DJ na Śląsku 😀 jak nie w całej Polsce😉 Kamil potrafił wyczuć muzyczne gusta gości i sprawił, że... wszyscy się znaleźli na parkiecie za co serdecznie dziękujemy. Prowadzone zabawy podobały się nawet starszym osobom 😊 Polecamy wszystkim!!!read more
Grzegorz Charmułowicz
Grzegorz Charmułowicz
2017-08-16T13:45:24+0000
Przeżyliśmy razem super zabawę na Naszym weselu-5.08.17r. Kamil to człowiek z pasja, który swoim podejściem do... życia i zakresem muzycznym łączy pokolenia. Dziękujemy za wspaniałą zabawę i atmosferę :-)read more
Tom Lo
Tom Lo
2017-08-04T11:04:27+0000
Lidka Chołubek
Lidka Chołubek
2017-08-02T21:05:09+0000
Było wspaniale❤❤❤
Mateusz Bieńkowski
Mateusz Bieńkowski
2017-07-24T20:12:35+0000
Każdemu kto ma obawy i zastanawia się czy lepszy będzie zespół czy DJ radzę wybrać Pana Kamila. Profesjonalizm,... elastyczność i doświadczenie. Nie ma bezmyślnego grania lub głupich zabaw. Wszystko fajnie dopracowane tak by parkiet nie był pusty a goście znudzeni. Obsługa wesela przez Pana Kamila zapewniła nam wielkie powodzenie najważniejszej imprezy w naszym życiu. Jesteśmy wraz z naszymi gośćmi zachwyceni wyborem. Miło jest słyszeć po własnym ślubie że właśnie nasze wesele było tym najlepszym w dużym stopniu dzięki wybranemu przez nas DJ. DO opinii tej przychyla się również obsługa sali weselnej a to raczej nie codzienność. Gorąco polecamy wszystkim którzy chcą mieć 100% pewności i satysfakcji. Ula i Mateuszread more
Agata Weber-Mieszczak
Agata Weber-Mieszczak
2017-06-28T09:33:06+0000
Praca w takim towarzystwie jest jeszcze przyjemniejsza :)
Katarzyna Szczesiak
Katarzyna Szczesiak
2017-06-27T11:58:59+0000
Najlepszy wybór �
Patrycja Kiełb
Patrycja Kiełb
2017-06-15T20:07:46+0000
Przewspaniała dwójka, która wie jak rozkręcić dobrą imprezę! Lepiej z wyborem trafić nie mogliśmy! Wspaniałe... zabawy ze smakiem. Niesamowity profesjonalizm i pasja do tego co robią. Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja bawić się z Kamilem i Dominiką na jakimś weselu, tym razem już jako goście weselni :) Polecamy!read more
Daniel Szczesiak
Daniel Szczesiak
2017-06-13T09:09:35+0000
Super organizacja, pełen profesjonalizm, luźny kontakt. Zabawy pierwsza klasa, goście nie mogli się nachwalić:)... Minionek niby dla dzieci a zrobił furorę wśród wszystkich:D . Bardzo dziekujemy za super imprezę i polecamy;Dread more
Szymon Adam Teska
Szymon Adam Teska
2017-06-08T20:21:21+0000
Monika Luks-Porębska
Monika Luks-Porębska
2017-06-05T17:36:43+0000
Dziękujemy za wkład w nasze wesele! Bawiliśmy się wspaniale!!! Nasi goście byli zachwyceni �
Dawid Pieruszka
Dawid Pieruszka
2017-06-05T12:10:50+0000
Najlepszy DJ na Śląsku, profesjonalne podejście i wspaniała organizacja, Kamil naprawdę zna się na tym co robi,... za równo my jak i wszyscy goście chwalą go po dziś dzień a to już ponad 2 tyg po weselu. Otwarty na propozycje, obserwujący parkiet i zawsze trzymający rękę na pulsie. Doskonała komunikacja zarówno przed jak i w trakcie uroczystości, ciekawe gry również konsultowane wcześniej, dużo humoru i energii. Naprawdę szczerze polecam! Pozdrowienia :)read more
Sandra Klimczak
Sandra Klimczak
2017-06-03T08:32:40+0000
Są jedyni w swoim rodzaju!!! Rewelacyjni ludzie - sprawią, że Wasz dzień będzie magiczny, wyjątkowy,... najpiękniejszy w życiu ;)read more
Grzegorz Bednarczyk
Grzegorz Bednarczyk
2017-06-03T05:10:02+0000
Lucyna Koczorowska
Lucyna Koczorowska
2017-06-02T19:44:25+0000
Wiktoria Ignatiuk
Wiktoria Ignatiuk
2017-05-30T20:13:46+0000
Dziękujemy bardzo Kamilowi i Dominice za wesele, które spełniło nasze oczekiwania w 100 %. Byliście dla nas... niesamowitym wsparciem, chociaż pewnie nie zdajecie sobie z tego sprawy. Wszystko było w dokładnie takie, jak sobie wymarzylismy. Jako państwo młodzi, podobnie jak nasi goście, bawiliśmy się doskonale. Dziękujemy z całego serca:-)read more
Beata Majorczyk
Beata Majorczyk
2017-05-13T18:32:12+0000
Karolina Majorczyk
Karolina Majorczyk
2017-05-11T20:35:59+0000
Agnieszka Spodniewska
Agnieszka Spodniewska
2017-05-11T18:47:09+0000
Wspaniali ludzie wykonują profesjonalną robotę. Widać tu pasję, serce, każde przedsięwzięcie indywidualnie... dopasowane do klienta. Nie znam lepszego teamu.read more
Joanna Kościańska
Joanna Kościańska
2017-05-10T07:24:12+0000
Najlepsi DJ! Kamil i Dominika ludzie z pasją, widać że lubią to co robia, bardzo mili i otwarci na każdą... propozycje! Jeżeli chcecie zapewnić sobie i gościa niezapomnianą zabawę weselna gorąco polecam! PS. Jeszcze raz dziękujemy wam � � �read more
Karolina Kuczyńska
Karolina Kuczyńska
2017-02-05T19:44:22+0000
Kolejna współpraca za nami! Dzięki Kamilowi i Dominice studniówka weszła na najwyższy poziom, świetna oprawa... muzyczna - zadowoleni uczniowie, a co najważniejsze nauczyciele także okazali się lwami parkietu! Scena przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Zaskakują energia oraz charyzmą, przesympatyczni z wielkim zaangażowaniem oraz głowami pełnymi pomysłów. Nie ma dla nich niemożliwego. DJ godny polecenia oraz w mojej skromnej opinii najlepszy DJ na terenie Jastrzębia! Mam nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy! �read more
Paulina Konsek
Paulina Konsek
2016-10-14T15:42:43+0000
Monika Maj
Monika Maj
2016-10-04T20:32:46+0000
Marlena Starzec
Marlena Starzec
2016-10-03T09:37:07+0000
Gorąco polecam :) Przesympatyczni ludzie, świetna muzyka i zapełniony parkiet od samego początku :)
Kuź Basia
Kuź Basia
2016-09-21T06:20:04+0000
Wspaniały charyzmatyczny DJ Kamil, który zasila swą pozytywną energią ludzi, że zabawa kipi radością. Pełen... profesjonalizm, kultura osobista i dbałość o klienta na najwyższym poziomie a dodatkowo z ciągłym uśmiechem na twarzy. Ekstra zabawa gwarantowana Polecam!!!!!!!read more
Sylwia Ch
Sylwia Ch
2016-09-19T12:19:43+0000
Ola La
Ola La
2016-09-06T18:38:43+0000
Cudowny duet Kamil i Dominika, który u nas na weselu okazał się strzałem w 10! Rozkrecali imprezę nawet gdy na... sali na chwilę braklo prądu! <3 Polecamy serdecznie! Ola i Tomek Częstochowaread more
Asia Kasperkiewicz Krysa
Asia Kasperkiewicz Krysa
2016-08-27T19:54:13+0000
Jeszcze raz dziękujemy, takiej oprawy muzycznej nikt z naszych gości nie widział, wszyscy byli zachwyceni, a zabawa... dzięki temu trwała do samego rana. Działajcie tak dalej !! Z całego serca polecamy !! Pozdrawiamy Asia i Michał :)read more
Ewelina Pazdyga
Ewelina Pazdyga
2016-07-11T20:00:57+0000
Jeśli ktoś szuka profesjonalnej obsługi na czasie to doskonale trafił. Kamil i Dominika łączą elegancką zabawę... na poziomie z obowiązującymi trendami. Mają dużą wiedzę, ciekawe propozycje i nie ma dla nich rzeczy niemożliwych! Krótko mówiąc - Skip Art to gwarancja udanej imprezy :)read more
Monika Marciniak
Monika Marciniak
2016-07-05T06:22:35+0000
Gdyby ktoś kazał mi w kilku słowach opisać jakim DJ jest Kamil brzmiałoby to mniej więcej tak: człowiek pełen... charyzmy, pozytywną energią, która bije od niego mógłby obdarzyć pół Europy, jest przemiły i przesympatyczny, głowę ma pełną niebanalnych pomysłów, a kreatywnością powala na kolana! Głos ma radiowy bardzo ciepły i przyjemny dla ucha przez co goście nawet ci najstarsi słuchali go z przyjemnością! :-) gdy coś pójdzie nie tak zaraz ma na to rozwiązanie i trochę słów dla otuchy żeby Cię odstresować:-) wyciągnie na parkiet nawet najbardziej opornego gościa w taki sposób że ten nawet się nie zorientuje a już plasa w rytm muzyki:-D muzyka dobrana idealnie dla każdego przez co parkiet dosłownie pękal w szwach a Naszym gościom uśmiech nie schodził z ust:-D Posiada w zestawie cudowne rekwizyty, które zadowolą każdego nawet najbardziej wymagającego Klienta;-) bez wahania wybralibyśmy Go ponownie na nasze wesele, bo któż jak nie On zrobiły by z niego najlepszą imprezę w naszym życiu:-)? Dominika Minionku przecudny, Animatorze uroczy porwalas gości w dziki szał zabawy czego również zapewne długo nie zapomną:-D Dziękujemy z całego serca Wam i mamy nadzieję że jeszcze kiedyś będzie nam dane spotkać Was na swojej drodze:-) oczywiście nie tylko przy płatnościach za wesele :P :-D serdecznie pozdrawiamy i gorąco polcamy Skip Art każdemu:-)read more
Kasia Majsner
Kasia Majsner
2016-06-29T20:09:36+0000
Polecam bardzo serdecznie wesoła pare ❗️���Współpraca przebiegała bez zastrzeżeń- wymarzony slub ! :)... super organizacja i zaangażowanie !:) ciekawe zabawy które pomogły wyciągnąć nawet naszych najstarszych i najbardziej opornych gości na parkiet !:) zróżnicowany repertuar - czego dusza zapragnie !�� goście rownież bardzo chwalili zabawnego wodzireja i wesoła dj'ke - minionka ! ❗️� jeśli jesteście wesoła para która szuka zabawnego wodzireja którego każdy polubi lepiej trafić nie mogliście !;)read more
Marlena Dankiewicz
Marlena Dankiewicz
2016-06-06T18:43:10+0000
Najlepsi <3
Next Reviews

Dawid Pieruszka Ślub 2017 ,,Taaka Ryba”

Najlepszy DJ na Śląsku, profesjonalne podejście i wspaniała organizacja, Kamil naprawdę zna się na tym co robi, za równo my jak i wszyscy goście chwalą go po dziś dzień a to już ponad 2 tyg po weselu. Otwarty na propozycje, obserwujący parkiet i zawsze trzymający rękę na pulsie. Doskonała komunikacja zarówno przed jak i w trakcie uroczystości, ciekawe gry również konsultowane wcześniej, dużo humoru i energii. Naprawdę szczerze polecam! Pozdrowienia

 

Monika Marciniak Ślub 2016 ,,Biały Dom Paniówki”

Gdyby ktoś kazał mi w kilku słowach opisać jakim DJ jest Kamil brzmiałoby to mniej więcej tak: człowiek pełen charyzmy, pozytywną energią, która bije od niego mógłby obdarzyć pół Europy, jest przemiły i przesympatyczny, głowę ma pełną niebanalnych pomysłów, a kreatywnością powala na kolana! Głos ma radiowy bardzo ciepły i przyjemny dla ucha przez co goście nawet ci najstarsi słuchali go z przyjemnością! :-) gdy coś pójdzie nie tak zaraz ma na to rozwiązanie i trochę słów dla otuchy żeby Cię odstresować:-) wyciągnie na parkiet nawet najbardziej opornego gościa w taki sposób że ten nawet się nie zorientuje a już plasa w rytm muzyki:-D muzyka dobrana idealnie dla każdego przez co parkiet dosłownie pękal w szwach a Naszym gościom uśmiech nie schodził z ust:-D Posiada w zestawie cudowne rekwizyty, które zadowolą każdego nawet najbardziej wymagającego Klienta;-) bez wahania wybralibyśmy Go ponownie na nasze wesele, bo któż jak nie On zrobiły by z niego najlepszą imprezę w naszym życiu:-)? Dominika Minionku przecudny, Animatorze uroczy porwalas gości w dziki szał zabawy czego również zapewne długo nie zapomną:-D Dziękujemy z całego serca Wam i mamy nadzieję że jeszcze kiedyś będzie nam dane spotkać Was na swojej drodze:-) oczywiście nie tylko przy płatnościach za wesele 😛 😀 serdecznie pozdrawiamy i gorąco polcamy Skip Art każdemu:-)

Agnieszka Piwowarczyk Ślub 2015 ,,Maxima”

Szukaliśmy naprawdę dobrego Dj-a, o Skip Art dowiedzieliśmy się od znajomych. To był najlepszy wybór pod każdym kątem: muzyka, zabawy, prowadzenie wesela, światła. Wszystko odbyło się na najwyższym poziomie! Gorąco polecam Skip Art i jeżeli mogłabym wybierać jeszcze raz nie mialabym żadnych wątpliwości- Skip Art najlepszy DJ na moje wesele:)

Mateusz Bieńkowski Ślub 2017 ,,Dworek nad Stawem”

Każdemu kto ma obawy i zastanawia się czy lepszy będzie zespół czy DJ radzę wybrać Pana Kamila. Profesjonalizm, elastyczność i doświadczenie. Nie ma bezmyślnego grania lub głupich zabaw. Wszystko fajnie dopracowane tak by parkiet nie był pusty a goście znudzeni. Obsługa wesela przez Pana Kamila zapewniła nam wielkie powodzenie najważniejszej imprezy w naszym życiu.
Jesteśmy wraz z naszymi gośćmi zachwyceni wyborem. Miło jest słyszeć po własnym ślubie że właśnie nasze wesele było tym najlepszym w dużym stopniu dzięki wybranemu przez nas DJ. DO opinii tej przychyla się również obsługa sali weselnej a to raczej nie codzienność.
Gorąco polecamy wszystkim którzy chcą mieć 100% pewności i satysfakcji.
Ula i Mateusz

Patrycja Kiełb Ślub 2017 ,,Krystyna i Córki”

Przewspaniała dwójka, która wie jak rozkręcić dobrą imprezę! Lepiej z wyborem trafić nie mogliśmy! Wspaniałe zabawy ze smakiem. Niesamowity profesjonalizm i pasja do tego co robią. Mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja bawić się z Kamilem i Dominiką na jakimś weselu, tym razem już jako goście weselni :)Polecamy!

 Daniel Szczesiak Ślub 2017 ,,Taaka Ryba”

Super organizacja, pełen profesjonalizm, luźny kontakt. Zabawy pierwsza klasa, goście nie mogli się nachwalić:) Minionek niby dla dzieci a zrobił furorę wśród wszystkich:D . Bardzo dziekujemy za super imprezę i polecamy;D

Monika Luks Ślub 2017 ,,Pod Żaglem”

Dziękujemy za wkład w nasze wesele! Bawiliśmy się wspaniale!!! Nasi goście byli zachwyceni

Sandra Litewczuk Ślub 2017 ,,Góra”

Są jedyni w swoim rodzaju!!! Rewelacyjni ludzie – sprawią, że Wasz dzień będzie magiczny, wyjątkowy, najpiękniejszy w życiu

Joanna Kosacińska Ślub 2017 ,,Dąbrówka”

Najlepsi DJ! Kamil i Dominika ludzie z pasją, widać że lubią to co robia, bardzo mili i otwarci na każdą propozycje! Jeżeli chcecie zapewnić sobie i gościa niezapomnianą zabawę weselna gorąco polecam!

PS. Jeszcze raz dziękujemy wam !!!

Wiktoria Ignatiuk Ślub 2017 ,,Dworek Góralski”

Dziękujemy bardzo Kamilowi i Dominice za wesele, które spełniło nasze oczekiwania w 100 %. Byliście dla nas niesamowitym wsparciem, chociaż pewnie nie zdajecie sobie z tego sprawy. Wszystko było w dokładnie takie, jak sobie wymarzylismy. Jako państwo młodzi, podobnie jak nasi goście, bawiliśmy się doskonale. Dziękujemy z całego serca:-)

Dominika Gregarecka Ślub 2017

Bez zastanowienia biore Was drugi raz!! Bylo super :) pelen profesjonalizm oraz super poprowadzone wesele. Dziękujemy!! :) :)

Izabela Masłowiec Ślub 2017

bardzo profesjonalna obsluga: mily czarujacy glos Dj, zawsze pomocny, nie nagabywal na spotkaniu wstepnym, wszystko odbywalo sie zgodnie z ustaleniami, sprawie odpisuje na maile, otrzymalam pomoc przy obrobce muzyki do tanca oraz zaplanowania niespodzianki dla rodzicow, dla SkipArt nie ma rzeczy niemozliwych nowe pomysly przyjmuja z duzym entuzjazmem, super zabawy i mnostwo gazdetow,
goscie oczarowni kultura i sposobem prowadzenia zabaw i integracji, pelny parkiet i zakwasy u wszystkich gosci czy to tych starszych czy mlodziezy chyba najlepiej oddaja jak dobrze bawilismy sie na weselu.

Karolina Kuczyńska Studniówka 2017

Kolejna współpraca za nami! Dzięki Kamilowi i Dominice studniówka weszła na najwyższy poziom, świetna oprawa muzyczna – zadowoleni uczniowie, a co najważniejsze nauczyciele także okazali się lwami parkietu! Scena przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Zaskakują energia oraz charyzmą, przesympatyczni z wielkim zaangażowaniem oraz głowami pełnymi pomysłów. Nie ma dla nich niemożliwego. DJ godny polecenia oraz w mojej skromnej opinii najlepszy DJ na terenie Jastrzębia! Mam nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy! �

Łukasz Konsek Ślub 2016

Kamil i Dominika zajęli się 2.10.2016r.., oprawą muzyczną naszych poprawin. Od samego początku w oczy rzucał się profesjonalny sprzęt i świetny wygląd całego otoczenia tej dwójki. Świetnie dobrali muzykę. Nie mieli problemu z żadną dedykacją, znaleźli każdy nawet najbardziej wymyślny utwór muzyczny. Zabawy przez nich prowadzone (budzik, kapelusze, jaka to melodia i inne) były niestandardowe, nowoczesne i świetnie mobilizowały wszystkich gości do opuszczenia swojego miejsca i świetnej zabawy na parkiecie. Ta dwójka gwarantuje świetną zabawę i my serdecznie ich polecamy! Paulina i Łukasz

Ola Radwańska Ślub 2016

Cudowny duet Kamil i Dominika, który u nas na weselu okazał się strzałem w 10! Rozkrecali imprezę nawet gdy na sali na chwilę braklo prądu! <3 Polecamy serdecznie! Ola i Tomek Częstochowa

Joanna Krysa Ślub 2016

Jeszcze raz dziękujemy, takiej oprawy muzycznej nikt z naszych gości nie widział, wszyscy byli zachwyceni, a zabawa dzięki temu trwała do samego rana. Działajcie tak dalej !! Z całego serca polecamy !! Pozdrawiamy Asia i Michał :)

Milena Orzażewska Ślub 2016

Wybór tego Dj-a był moim najlepszym wyborem zaraz po wyborze Pana Mlodego. Bardzo charyzmatyczny a jednoczenie nienachalny, goście bawili się świetnie, nawet ja w 7 miesiącu ciąży nie mogłam oderwac się od parkietu. Razem z mężem jesteśmy nim zachwyceni. Ma genialne pomysły na oryginalne zabawy, a minionek robi furorę. Współpraca z nim to wielka przyjemność, całkowicie dostosowal się zarówno do naszych upodobań jak i do gości. Baaardzo POLECAMY ! ♡

Kasia Majsner Ślub 2016

Polecam bardzo serdecznie wesoła pare ❗️���Współpraca przebiegała bez zastrzeżeń- wymarzony slub ! :) super organizacja i zaangażowanie !:) ciekawe zabawy które pomogły wyciągnąć nawet naszych najstarszych i najbardziej opornych gości na parkiet !:) zróżnicowany repertuar – czego dusza zapragnie !�� goście rownież bardzo chwalili zabawnego wodzireja i wesoła dj’ke – minionka ! ❗️� jeśli jesteście wesoła para która szuka zabawnego wodzireja którego każdy polubi lepiej trafić nie mogliście !;)

Ania Marciniak Uczestnik zabawy 2016

jako uczestniczka tej imprezy i osoba, która do dziś odczuwa ból w nogach (trzeci dzień po weselu… – Skip Art DJ Kamil Spodniewski, jak Wam się to udało zrobić ??? :)) :-) ale żal było każdej sekundy spędzonej poza parkietem, więc nie sposób było z niego schodzić. Skip Art to najlepszy duet do rozkręcenia imprezy. Kamil sprawiał wrażenie kogoś, kto jakby mógł, najchętniej nie odchodziłby od swojego sprzętu i grał na okrągło (jakby go nosiło,za każdym razem, gdy musiał usiąść:) ). Fajna organizacja, muzyka dla każdego, z uwzględnieniem różnorodności gości, ich gustów i różnicy pokoleniowej, przemyślane zabawy, które dawały dużo frajdy a jednocześnie odpowiednie i dla śmielszych i tych bardziej onieśmielonych. Rekomendacja tej FANTASTYCZNEJ Ekipy przez naprawdę duże „E” poszła już w świat a moim znajomym niedowiarkom – dla uwiarygodnienia mojego zachwytu – dodaje pół żartem, pół serio,że wcześniej niż kandydata na męża znalazłam oprawę muzyczną na wesele 😉 Tam gdzie pasja łączy się z profesjonalizmem efekt musi być tylko jeden. Zacytuję Wujka „Brawo Dj!!!”. Uczyniliście ślub mojej siostry i szwagra najpiękniejszą imprezą, w jakiej kiedykolwiek w życiu miałam okazję uczestniczyć :)Skip Art DJ Kamil Spodniewski jesteście najlepsi!

Ewelina Pazdyga uczestnik zabawy 2016

Jeśli ktoś szuka profesjonalnej obsługi na czasie to doskonale trafił. Kamil i Dominika łączą elegancką zabawę na poziomie z obowiązującymi trendami. Mają dużą wiedzę, ciekawe propozycje i nie ma dla nich rzeczy niemożliwych! Krótko mówiąc – Skip Art to gwarancja udanej imprezy :)

 Barbara Kuź Manager Domu Przyjęć 2017

Wspaniały charyzmatyczny DJ Kamil, który zasila swą pozytywną energią ludzi, że zabawa kipi radością. Pełen profesjonalizm, kultura osobista i dbałość o klienta na najwyższym poziomie a dodatkowo z ciągłym uśmiechem na twarzy. Ekstra zabawa gwarantowana Polecam!!!!!!!

Marlena Starzec właściciel fotobudki 2017

Gorąco polecam :) Przesympatyczni ludzie, świetna muzyka i zapełniony parkiet od samego początku :

I wiele innych opinii dostępnych na portalach społecznościowych, forach i serwisach weselnych

Wart swojej ceny. Wszyscy goście zadowoleni. Polecam !! – Bartosz Krawczak